Kleuter krijgt een dodelijke ziekte. Je zult nooit geloven wat haar ouders dan voor haar doen…

Dit verhaal gaat over een kleuter genaamd Paige. Tot twee maanden geleden was ze een doodnormale kleuter. Haar grootste droom was om een bloemenmeisje te zijn op het huwelijk van haar ouders. Ze vertelde constant aan mensen dat als haar papa en mama gaan trouwen zei het bloemenmeisje zou zijn. Maar dan krijgt de 4-jarige Paige van het één op andere moment heftige hoofdpijn. Eenmaal bij het ziekenhuis werd er een hersentumor geconstateerd de grote van een citroen. Ze werd gelijk geopereerd maar helaas kregen ze vreselijk nieuws… Paige was terminaal.

Ze begonnen aan chemotherapie alleen dat leverde niet het gehoopte resultaat op. Uiteindelijk bleek dat de tumor nog steeds groeiende was. Aan haar familie werd verteld dat ze nog hooguit twee weken te leven zou hebben. Dit was voor iedereen een klap en iedereen was verdrietig. Maar ze wilden voor dat ze weg was haar droom in vervulling laten gaan. Ze begonnen meteen met alles te regelen. Ze kreeg een mooie jurk met gouden bruidsschoentjes. Samen met haar kleine zusje van twee mocht ze bruidsmeisje zijn.

Haar ouders geven elkaar huilend het ja woord terwijl ze het handje van hun dochter vasthielden. De ouders vertelden dat ze sinds het huwelijk elke dag als ze wakker worden dankbaar zijn voor de tijd die ze nog met haar hebben en dat ze het huwelijk hebben gerealiseerd voor haar. Er is een GoFundMe campagne door Innez gestart om Jake en Tania met de kosten te helpen. Hun kleine dochter vecht nog elke dag voor haar leven de teller staat op het moment op 18.500 euro.

Deel dit hartverscheurende verhaal met iedereen die je kent.