Mama laat dochter alleen met leeuw. 20 jaar later fascineren haar foto’s de wereld.

Haar beste vriend was een luipaard en haar “broer” een olifant. De Franse actrice Tippi Degé, dochter van twee natuurfotografen die in Namibië verbleven, had best een ongewone jeugd. Nadat je deze foto’s hebt gezien, weet je waarom ze de levensechte “Mowgli” wordt genoemd. Geboren in 1990 groeide Tipi tot ze 10 jaar oud was samen met haar ouders Sylvie Robert en Alain Degré op in de Afrikaanse steppe. “Het was een magische tijd om in de wildernis te kunnen zijn en vrij met ons kind”, vertelde Sylvie aan The Telepgrah. “Ze was een klein gelukkig meisje. Ze leefde in de wildernis tot ze 10 jaar oud was. Het was gewoon alleen met ons drietjes met alle dieren. We hadden niet veel contact met andere mensen.”

Hoewel dat aan de foto’s niet altijd goed te zien is, waren haar ouders altijd extreem bezorgd over haar veiligheid. “Vele boeren in het gebied zorgden voor verweesde dieren en we waren het gewend dat ze dichtbij waren. Ze worden bijna tam of gewend aan mensen en dat is waarom Tippi zo dichtbij hen kon komen.”

Het is goed te zien dat de ouders van Tippi professionele fotografen zijn. De foto’s die ze van hun dochter maakten, zijn ronduit geweldig. De wilde haren van het meisje, de prachtige omgevingen en de wilde dieren leveren magische foto’s op. Je kunt de sterke band van Tippi met de wilde dieren echt zien.

Na 10 jaar in Namibië verhuisde Tippi samen met haar ouders terug naar Parijs. Maar de wildernis van Afrika heeft nog altijd een bijzondere plek in het hart van Tippi. Ze keerde er al zes keer terug om natuurdocumentaires te filmen voor Discovery Channel. Vandaag is Tippi 27 jaar oud. De prachtige foto’s van haar kinderjaren zijn nu in boekvorm verschenen – “Tippi: My Book of Africa.” Hieronder kan je meer foto’s zien van Tippi. Helemaal onderaan zie je ook hoe ze er vandaag uitziet.

Dit is Tippi vandaag:

Nou, deze dame moet een fantastische jeugd gehad hebben! DEEL dit met je vrienden!