Vrouw adopteert puppy- weken later doet hij iets ONGELOFELIJKS!

Alle honden hebben hun unieke persoonlijkheid, en juist daarom houd ik alleen maar meer van ze. Helaas, ondanks zijn lieve karakter, was niemand geïnteresseerd in het adopteren van deze puppy. Niemand, behalve een vrouw die hem zag, en ze was gelijk dol op hem. Maar wat deze hond weken later deed, overdonderde haar – en toont daadwerkelijk hoe uniek en speciaal hij is.

Voor een dakloze hond is elke tweede kans een kans op een nieuw leven. En dat was het geval voor de kleine Penny, die alleen in een park in de VS werd gevonden. Penny werd naar een asiel gebracht waar ze woonde tot ze een nieuwe familie vond. Helaas duurde het lang voordat Penny werd geadopteerd en een nieuw huis vond. Maar zoals gezegd, één seconde kan het hele leven van een straathond veranderen. En voor Penny, was dat de seconde dat ze Leonora ontmoette.

Leonora was gelijk verliefd op Penny en nam hem mee als nieuw familielid. Ze begreep niet hoe de kleine hond, die zo lief en kalm was, niet eerder een thuis had gevonden. Maar wat ze snel zou leren is dat Penny niet zoals de andere honden was. Penny was heel slim – misschien omdat ze zoveel tijd alleen had doorgebracht.

Slimmer dan je zou geloven
Leonora begon Penny verschillende dingen te leren, zoals zitten, kusjes geven en andere kleine trucs. Maar Penny leerde zo snel, dat Leonora moeilijkere dingen besloot te leren. Patronen en vormen begrijpen is niet makkelijk voor honden. Maar toen Leonora Penny vroeg haar naam te spellen met speelgoedletters op de grond, realiseerde ze zich dat Penny heel getalenteerd was. Het lukte hem.

Penny is maar acht maanden oud en al een ongelofelijk slimme hond. Ik ben blij dat ze een thuis bij Leonora heeft gevonden. Hopelijk hebben de twee tal van prachtige momenten van liefde en plezier samen.

Kijk hier hoe Penny haar naam spelt:

Wat een geweldige hond is Penny! Deel dit artikel zodat meer mensen haar kunnen leren kennen.