Waanzinnig: deze bessen doden kankercellen. En al na een paar minuten!

Dit bericht slaat in als een bom en brengt miljoenen mensen hoop: Wetenschappers hebben een natuurlijk een vooral zeer goed werkend middel tegen kanker gevonden. En dat puur toevallig! Ondertussen is het nieuwe wondermiddel succesvol op patiënten getest.

Dit is de bes die indertijd de krantenkoppen bepaalde. Zijn wetenschappelijke naam is “Fontainea Picrosperma” en ze groeit uitsluitend in het noorden van Australië. Een onderzoeksteam is door observaties toevallig opgevallen dat dieren die veel van deze bessen eten de pitten altijd meteen uitspuugden. Dit maakte hen erg nieuwsgierig en ze besloten het te onderzoeken.

Met behulp van het gerenommeerde Berghofer Instituut werd uit de pit van de vrucht (die ook Fountains Blushwood genoemd wordt) een preparaat gemaakt. Deze heeft tot op heden de werktitel EBC-46.

De onderzoekers merkten al snel dat dit preparaat heel bijzondere krachten en werkingen had. Vooral in samenhang met kankeronderzoek vond met verbazingwekkende resultaten.

Deze hond met een ernstig kankergezwel kreeg dit testpreparaat geïnjecteerd. Het resultaat was overweldigend: na 15 dagen was van het gezwel bijna niets meer te zien (rechts in beeld)! Het meeste verbaasde het de wetenschappers echter met welke snelheid het extract van de regenwoudvrucht tumoren doodt. Zichtbare veranderingen zijn er al na 5 minuten. Normaal gesproken heeft een behandeling tegen tumoren pas na enkele weken effect. Maar dit wondermiddel werkt blijkbaar direct.

Een menselijke proefpersoon heeft zich al voor een proef gemeld. Martina Toso liet een melanoom verwijderen en nam daarbij het EBC-46 preparaat. Sindsdien is zij weer kankervrij. Wat een goed bericht!

In dit stadium bevond zich het melanoom van de patiënt. Na de behandeling was er niets meer van te zien. De werkzaamheid van EBC-46 beperkt zich tot het stadium waar de kanker nog niet metastaseert en de kanker zich niet verspreid. Voor meer werkzaamheid moet de groei van de plant en de verwerking van het preparaat nog geoptimaliseerd en geperfectioneerd worden. Daarna staat niets grootschalige inzet nog in de weg.

Tags: ,