Toen haar hond overleed, strooide ze het as uit en zag toen wel iets heel opmerkelijks…

Iemand verliezen waar je van houd is misschien wel een van de ergste dingen die je kan meemaken. Al is het een vriend, iemand uit je familie of een huisdier, het is allemaal ontzettend zwaar. Ook met huisdieren omdat het net kan voelen alsof je iemand uit de familie bent verloren. Degenen die een hond als huisdier hebben of hadden zijn het hier zeker mee eens.

Ashley had een lange tijd een hond, en toen het beestje overleed stortte haar hele wereld in. Omdat ze zoveel van hem hield wilde ze er een bijzonder afscheid van maken door zijn as uit te strooien in het park waar hij altijd zo genoot.

Een van haar vriendinnen had hier een foto van gemaakt en toen ze die terug keken viel ze iets heel bijzonders op…

Zoals je op de foto kan zien, is Ashley misschien wel helemaal niet zo alleen als dat ze eerst dacht…

Er zullen veel mensen zijn die denken dat dit gewoon toevallig is, maar wij, net zoals anderen denken dat het zo mooi is dat het een goed voorbeeld is om kracht uit te halen. Het is natuurlijk altijd volledig jouw keuze om te kijken wat je hiermee wilt doen. Wij van Spiritueel vinden het in ieder geval een bijzondere foto met een krachtige boodschap. We zijn ook erg benieuwd wat jij hiervan vind! Laat het ons weten in de reacties onderaan of door deze bijzondere foto te delen.

We hopen dat het hondje vredig is, want uiteindelijk zeg je nooit voor altijd gedag.