De vader vindt een enveloppe in de het dashboardkastje – hij is geëmotioneerd als hij de brief leest!

We proberen je vaak positieve verhalen te vertellen die je dag beter maken. Positivisme is belangrijk want het helpt je door je dag heen. We vertellen verhalen over mensen die de maatschappij beter maken en vandaag hebben precies zo´n verhaal voor je.

Het verhaal gaat over Kevin Duke en een vrouw. Kevin Duke is vader en heeft een dochter. Hij wou een auto kopen voor de zestiende verjaardag van zijn dochter. Als zorgzame vader inspecteerde hij de auto grondig of deze wel veilig zou zijn.

Toen vond Kevin een enveloppe in het dashboardkastje nadat hij al meerdere keren die auto volledig had geïnspecteerd. Hij had al meerdere keren gekeken in het kastje maar hij had de enveloppe over het hoofd gezien.

De auto was tweedehands en de brief die in de enveloppe zat was bedoeld voor de nieuwe eigenaar. Kevin was heel benieuwd, maar hij had nooit gedacht dat hij zo geraakt zou zijn door de brief die in de enveloppe zat.

De brief was geschreven door de dochter van de vorige eigenaresse. De dochter schreef dat ze auto altijd heel speciaal had gevonden. Het was een herinnering aan haar overleden moeder. De schrijver had haar moeder, haar 6-jarige dochter en tante verloren in een brand. Door de hoge kosten van drie begrafenissen was ze genoodzaakt de auto te verkopen.

“Als je ooit de auto weer wil verkopen, neem alsjeblieft contact met mij op. Ik kan er nu niet voor betalen want ik heb kort geleden 3 begrafenissen moeten financieren. Hopelijk ben ik in een betere financiële situatie als je hem ooit weer wil verkopen om wat voor reden dan ook.”

Kevin was geraakt door de brief. Hij nam contact op met de schrijver van de brief en is nu een inzamelactie gestart zodat de schrijver de auto, wat een herinnering is aan haar moeder, weer terug kan krijgen.

Op het moment van schrijven is er bijna genoeg ingezameld. De schrijver van de brief heeft genoeg meegemaakt en Kevin doet het juiste.

Wat een mooi gebaar, als iedereen zo zou zijn dan was de wereld een betere plek. Deel het artikel met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

Tags: