Meisje begint een biografie voor te lezen – ze is in tranen als ze realiseert over wie het gaat!

In Amerika komt het nog wel eens voor dat één of beide ouders van een kind uitgezonden zijn met het leger. In Nederland komt dat veel minder voor , maar het leger van Amerika is zeer groot dus dan komen dat soort dingen vaker voor.

Voor een kind is dat natuurlijk lastig; om een van je ouders een lange tijd te moeten missen. Vaak zien we dan ook filmpjes dat ouders hun kind verrassen met hun terugkomst.

Haley Webb weet hier alles van. En ook zij, zoals je zo dadelijk zal zien, werd verrast met de plotselinge terugkeer van haar vader, die in het leger dient. Haley’s situatie is nog zieliger dan normaal; ze heeft al vader namelijk al twee jaar niet gezien, wat een immens lange periode!

Ze werd door haar school gevraagd om een speciale eregast voor te dragen op school tijdens het optreden voor Veteranendag. Haley speelt in een band en zodra haar stuk klaar is komt ze naar voren.

Haley begint voor te lezen over de speciale eregast en wat deze allemaal bereikt heeft. Dan begint ze plotseling te huilen als ze doorheeft over wie het gaat. De speciale eregast is namelijk haar vader!

Tags: ,