Hij kust zijn vrouwtje na een pijnlijke bevalling. Maar als de camera uitzoomt?!

Voor degenen die nog steeds denken dat dieren geen emotionele gevoelens kunnen hebben.. De volgende video is daarvan het levende bewijs! De moederhond had een zware bevalling achter de rug, ze was compleet uitgeput, dat is ook niet gek natuurlijk. Terwijl haar pasgeboren puppy’s zich naar voren dringen om wat melk te bemachtigen, kan deze arme mama niets anders dan op haar zij liggen en uitrusten.

Op het moment dat je medelijden begint te krijgen met de moeder hond, komt de vader haar helpen. Teder en met duidelijk veel affectie voor de moeder kruipt hij langzaam naar de moeder toe, om haar neusje te likken om haar zo wat aangenamer te laten voelen. We hebben de prachtige beelden vastgelegd op camera kunt bekijken.
Terwijl de schattige baby hondjes hun buikje vol eten, delen moeder en vader dit prachtige moment als koppel met elkaar. Het is moeilijk te geloven dat er nog steeds mensen zijn die denken dat honden geen liefde kunnen voelen. Wij wouden deze prachtige video absoluut met jullie delen.
Na het bekijken van deze video ben ik in ieder geval volledig overtuigd! Bekijk de video hieronder en vergeet deze niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.