Klein Meisje En Haar Gehandicapte Hond Hebben Een Speciale Band.

Echo de Duitse Dog werd als puppy bijna geëuthanaseerd omdat ze blind en doof is. Gelukkig stapte Marion haar leven binnen en redde de verwaarloosde pup toen ze 12 weken oud was en nam haar mee naar het Niagara Falls gebied in New York.

Het was daar toen er iets heel bijzonders gebeurde. Marion werd zwanger en het was alsof Echo wist dat haar toekomstige metgezel in haar buik zat. De Duitse Dog besteedde zoveel aandacht aan de babybuil. ?

Toen Jennie werd geboren, nam Echo haar onmiddellijk mee. De twee werden onafscheidelijk en deden alles samen, waaronder eten, knuffelen en spelen. En als ze gaan wandelen, staat Jennie erop de lijn vast te houden. Het was een clip van Jennie die met de Duitse Dog wandelde, die het internet stormenderhand veroverde en hun verhaal liet rondgaan.

Omdat Jennie nog niet praat en Echo doof is, is de vriendschap uitsluitend gebaseerd op aanraking en een emotionele band. De twee vertrouwen elkaar maximaal en dat blijkt uit alles wat ze doen.

Dit speciale verhaal verdient alle aandacht die het kan krijgen. Ik heb nog nooit zo’n waardevolle relatie gezien tussen een klein meisje en haar hond, en het verwarmt het hart zeker om het te zien. Zorg ervoor dat je deze doorgeeft. ?