Ze heeft geen idee, dat haar vriend weet dat ze vreemd gaat. Dan overhandigt hij haar een kado

Iedereen die ooit al eens echte liefde heeft gevoeld, kent de pijn van een relatie die op de klippen loopt. Daar bestaan uiteenlopende redenen voor, maar ontrouw is wellicht het mes dat het diepste snijdt. De meesten onder ons proberen zich vergevingsgezind op te stellen, maar soms zijn hun acties zo onvergefelijk dat wraak het enige is waar we aan kunnen denken. En we hebben toevallig een man gevonden die op een zoete manier wraak nam op zijn ontrouwe vriendin. Je zult niet geloven wat hij op Valentijnsdag deed!

In deze anonieme video ontdekt een man dat zijn vriendin hem bedroog. In plaats van haar te confronteren, doet hij of er niets aan de hand is, tot Valentijnsdag. Hij gaat zijn niets vermoedende vriendin ophalen en overhandigt haar een cadeautje in de vorm van een hart. Dan sluit hij de autodeuren af.

Als de overspelige vriendin de doos opent, springen er een heleboel kakkerlakken uit en ze kan niet uit de auto vluchten. Jakkes!

Wat vind jij van deze wraak? Laat het ons weten in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!